7 tuti sminktipp, amivel megkönnyítheted a sminkelést

Különleges programod lesz, viszont nagyon kevés időd maradt elkészülni? Hoztam pár szuper trükköt, melyeknek köszönhetően kis időráfordítással is szuper lesz a sminked.


1. Íves szempillák gyorsan


A szempilla göndörítő egy rendkívül közkedvelt és praktikus eszköz, amivel szuper íves pillákat tudunk varázsolni. Azt azonban nem is sejtettük, hogy a hatását még fel lehet erősíteni, méghozzá hő segítségével. Mindössze a hajszárítónkra lesz szükségünk. Melegítsük fel a göndörítőt, picit hagyjuk hűlni, majd lássunk neki a szempilláink göndörítésének. A végeredmény lélegzetelállító lesz!


2. Dús pillák


Ha nem a vágyott eredményt kapjuk egy dúsító hatású szempillaspirál használatával, akkor van egy szuper tippünk: a kifestett pilláinkra szórjunk némi púdert. Ezt természetesen csukott szemekkel tegyük meg, továbbá akkor, amikor még nedvesek a festéktől a pilláink. Ezután várjuk meg, hogy megszáradjon a festék, így ráragad a por, majd ezt követően vigyünk fel még egy réteg szempillafestéket. Ezt a trükköt viszont csak néha napján használd, mert a sok festék elnehezíti a pilláidat és ha minden nap alkalmazod, bizony gyorsabban fognak hullani és elvékonyodnak.


3. Nagyobb szemek


Egy szuper trükk, ha nagyobbá szeretnénk varázsolni a szemeinket, illetve üdébb tekintetre vágyunk, ha egy fehér szemceruzával húzzuk ki a vízvonalunkat. A végeredmény magáért beszél!


4. Cicaszemek


Ha segítség nélkül nem tudunk szép cicaszemeket varázsolni, akkor próbálkozzunk némi ragasztószalaggal. Ragasszuk ferdén a külső szemzughoz, méghozzá úgy, hogy meghosszabbítjuk vele az alsó szempillakoszorú ívét a szemöldökünk végéig. Ezután a ragasztó mellett húzzuk végig a szemhéjtust, így tökéletes cicaszemeink lesznek.


5. Ajakápoló használata highlighterként


Csillogó tekintetre vágyunk? Akkor két lehetőségünk van! Az egyik, hogy világos és fénylő szemhéjpúdert teszünk a szemöldökünk alá. A másik, szintén hatékony megoldás pedig, ha szemhéjpúder helyett ajakápolót használunk erre a célra.


6. Telt ajkak


Az erős és intenzív színű rúzsok optikailag vékonyítják az ajkainkat. Ennek elkerülésére is van egy szuper trükkünk! Mielőtt kirúzsoznánk a szánkat, először egy világos korrektorral húzzuk végig az ajkaink kontúrját, majd ezt követően fessük ki azokat. Ennek köszönhetően sokkal teltebbnek fog tűnni a szánk.


7. Rúzs fixálása


Ha azt szeretnénk, hogy minél tartósabb legyen a rúzsunk, akkor vehetünk speciálisan erre a célra készült terméket, vagy kipróbálhatjuk a következő trükköt is. A hidratálás után egy leheletnyi alapozót tegyél a szádra ecsettel, majd púderezd le, hogy matt felületet kapj. Ezután tedd fel a rúzsodat a megszokott módon.

Remélem tetszett a 7 tuti sminktipp, amivel megkönnyítheted a sminkelést bejegyzésem, szeretettel ajánlom neked a 6 tuti tipp a sugárzóan szép, smink nélküli arcbőrért! bejegyzésemet is.

#eszesneszesszer #zetenyimakeup #sminkhack

2023/09/10 - Smink - 1 vélemény - eszes neszesszer / smink / sminktippek

Vélemény, hozzászólás?5+1 TIPP hideg időben a bőrödnek - Vica Zétényi

6 hónap ago

[…] Ha szeretnéd megkönnyíteni a sminkelést, olvasd el mi az a 7 Tuti tipp, ami megkönnyíti a sminkelést! […]

Lépj kapcsolatba velem!

Kapcsolat

Vica Zétényi Makeup

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva. | Készítette: tompatamas.com