Anyanet.hu Podcast: tavaszi megújulás kívül, belül - beszélgetés inspiráló Nőkkel

Nagyon boldog vagyok, hiszen nem is olyan régen igazán csodálatos Nőkkel volt lehetőségem beszélgetni olyan témákról, melyeket úgy gondolom, hogy mindenkinek

érdemes lenne végig hallgatnia.

Az Anyanet.hu Podcast: tavaszi megújulás adása elérhető ITT.

Abban mind egyetértünk, hogy szükségünk van a hosszú, sötét tél után egy kis felfrissülésre, hogy a lelkünk kivirágozhasson. Ezért is ajánlom szeretettel nektek ezt a beszélgetést, ahol olyan érdekfeszítő témák voltak mint, pl: Hányszor kell vagy kellene életünk során megújulni? Mik a legújabb sminktrendek? Hogyan védjük bőrünket a napsugár káros hatásaitól? Hogyan készítsünk profi 10 perces sminket?

A beszélgetés résztvevői: Bozóki Judit, a Rádió Bézs műsorvezetője, Frankó Ági, a Hanna és az ikrek követendő lábnyomai bloggere, Csiki Judit újságíró, szín-és stílustanácsadó, self-care mentor, a Zöldsaláta szerkesztője, Papp Cecília az Anyanet szerkesztője, illetve az adás szakértője én voltam!

Tetszett az Anyanet.hu Podcast: tavaszi megújulás kívül, belül beszélgetés inspiráló Nőkkel bejegyzésem? Amennyiben szeretnél többet tudni az arcápolásról szeretettel ajánlom figyelmedbe 6 tuti tipp a sugárzóan szép, smink nélküli arcbőrért blogbejegyzésemet is!

2023/04/13 - Arcápolás - 0 vélemény - podcast / smink / sminktippek / tavasz

Vélemény, hozzászólás?Lépj kapcsolatba velem!

Kapcsolat

Vica Zétényi Makeup

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva. | Készítette: tompatamas.com