Emlékezetes Anya-Lánya programötlet Anyák Napjára

Emlékezetes Anya-Lánya programötlet Anyák Napjára? A tökéletes közös programot keresed?
Mit szólnál ahhoz, ha egy igazán különleges programmal lepnéd meg Anyukádat?

Válaszd a Csoportos Sminkeld Magad tanfolyamot, Eszes Neszesszerrel és gyertek el Anyukáddal.

A csoportos oktatás azt jelenti, hogy az oktatáson ketten lesztek (vagy, ha többen vagytok lányok a családban), akkor annyian lesztek, ahányan együtt érkeztek. Nem kell félned, hogy 10-15 vagy 20 fős csoportban kell harcolnod a figyelemért. Ez a program Nektek szól, személyre szabottan, meghitten.

Neked és Anyukádnak is megmutatom milyen színek állnak jól a saját színeitekhez, szemformátokhoz, megmutatom azokat a tippeket, amivel villámgyorsan készíthettek mindennapos vagy alkalmi sminket.

Na de mi is az az Eszes Neszesszer?
Az Eszes Neszesszer könyv segít abban, hogy olyan smink és arcápolási termékeket vásárolj, amik igazán passzolnak hozzád.


A 3 órás Sminkeld Magad! tanfolyam után a könyv nagyon hasznos lesz, amikor a tökéletes smink neszesszered szeretnéd összeállítani, és persze abban is szuper, hogy tényleg csak azokat a termékeket veszed majd meg, amire szükséged van!

Amennyiben elfogadsz tőlem egy jó tanácsot, ne hagyd utolsó Pillanatra a meglepetés szerevezését! 🙂

Remélem tetszett Emlékezetes Anya-Lánya programötlet Anyák Napjára bejegyzésem! Szeretettel ajánlom neked Igaz történet a kitartásról! blogbejegyzésemet is!

Vélemény, hozzászólás?Lépj kapcsolatba velem!

Kapcsolat

Vica Zétényi Makeup

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva. | Készítette: tompatamas.com