Kivételesen nem látogatóként, hanem kiállítóként.

Május közepén került megrendezésre egy belvárosi épületben, az Esküvő Classic magazin szervezésében a 4. Wedding Pop-Up bazár, ami ahogy a neve is mutatja kifejezetten az esküvőkre specializálódott. Mivel még nem vettem részt ilyen rendezvényen a saját márkámmal, nem kis lámpalázzal készültem az én első „nagy napomra”.

Az érdeklődő menyasszonyok, vőlegények, koszorúslányok és tanúk szép számából ítélve még nem volt túl későn a kiállítás – az idei esküvőszezonban jócskán benne járunk – hiszen a legtöbben a jövő évre tervezett esküvőjükre keresték a szolgáltatókat. Képviseltették magukat neves tervezők, egyedi kollekciójukkal, cukrászdák (legnagyobb sajnálatomra időhiány miatt nem volt lehetőségem érzékszervi mintavételezésre :P), dekorosok, fotósok, rendezvényszervező irodák, ceremónia mesterek és mindenki, akinek köze lehet egy esküvőhöz.

Sokat hallottam másoktól, amikor kiállításra készültek, hogy ez mennyire fárasztó és mennyi dolog kell hozzá. Most már személyesen is tapasztaltam, ez tényleg így van. Mivel ez volt az első kiállítás, ahol a saját munkáimmal mentem és magamat képviseltem nem pedig egy másik márkát vagy céget, egy csomó anyagot kellett hozzá készíttetnem és beszereznem (molinó, katalógus, új névjegykártya, stb.). Persze az új névjegyeimet sikerült bent hagynom a szalonban, így a molinó alját fotóztattuk le az érdeklődőkkel… talán ezt kisebb eséllyel hagyják el.

esküvő 2

A nap elég gyorsan eltelt, mivel fél 11-től folyamatosan érkeztek a menyasszonyok a standunkhoz a grátisz próbasminkre, amire előre be tudtak jelentkezni és megnézhették, hogy állna rajtuk az a smink, amit elképzeltek.
Nagyon sok új élménnyel gazdagodtam és itt debütált stylist barátnőmmel közös projektünk is, amiről később még fogok írni, mert csodás promó anyagot raktunk össze hozzá és ennek egy külön bejegyzés dukál.

eskövő

Volt szerencsém délután egy sminkbemutatót is tartani, ahol az összegyűlt érdeklődőknek adtam választ a menyasszonyi sminkjükkel kapcsolatos kérdéseikre, mint a színek és a smink stílusának kiválasztása, arcformázási és bőrkezelési trükkök.

eskövő 3

Összességében a kiállítás nekünk jól sikerült, csupa pozitív tapasztalatot gyűjtöttünk és egy nagy élmény volt, ami fontos tanulsággal is szolgált: mindig indulás előtti napon ellenőrizd, hogy elraktad-e a névjegykártyákat.