Igaz történet a kitartásról!

Szia ! Jöhet egy kis mese?

Vigyázat! Igaz történet a kitartásról!

„Egyszer volt, hol nem volt... Volt egyszer egy Lány, aki álmodott egy nagyot és eldöntötte, hogy itt az idő a saját útját járni!

A sminkes Lányból az évek múlásával profi sminkmester lett, aki azóta több, mint 2000 Nőt sminkelt ki, és elindította a saját Sminkeld Magad tanfolyamait, amin a legnagyobb boldogságára 700-800 Nő is részt vett már. Csodásabbnál csodásabb pillanatokat élt át annak köszönhetően, hogy nyitott szívvel és kedvességgel fordult mindenki felé. Szuperek a tanfolyamok, imádta, hogy ennyi Nőnek segített önbizalmat adni. De hogyan tovább?

Hiszen mi más számít az Életben, mint hogy, valóban boldogan teljenek a napjaink…Ez az út nem mindig volt egyszerű! Sok akadály és nehézség gördült elé, viszont mindig kitartott, és megtett mindent azért, hogy minden Napját azzal tölthesse, ami boldoggá teszi!

Sok éven át keményen dolgozott, nem adta fel… akkor sem, amikor sokan mások igen! Hiszen hitt magában, és abban, hogy amit kitűzött maga elé célként azt bizony el tudja érni. Ez az álom valóra vált, és már több, mint 10 éve tart! Az álom, hogy sminkesként csodákat alkothasson, hogy boldog pillanatokat okozhasson egy esküvőn, egy fotózáson, vagy csak egy szimpla keddi napon.

És itt jött a következő nagy Álom… Az álom, amit szeretett volna megvalósítani!  

Ezután jött az alkotási fázis, melyet a mesénk főhősnője közismerten nagyon szeret, és ebben a szakaszban elképesztően szárnyalnak a gondolatai. Mi legyen az üzenete...? Kiknek tud segítséget nyújtani...? Hogyan foglalja össze a tudását, tapasztalatait és tanácsait minél érthetőbben és szerethetőbben...? Mi legyen a könyv címe...?Mi lenne ha készítene egy könyvet, ami segít összeállítani a tökéletes neszesszert… akár a hőn szeretett Sminkeld Magad tanfolyam után, vagy akármikor, amikor sminket szeretnél venni?Megszületett a gondolat:

Rengeteg kérdés, melyre a Idő múlásával szépen meglettek a válaszok.
És így íródott...

Az Eszes Neszesszer egy hatalmas szerelemprojekt lett, mely több éves tapasztalattal, szeretettel és gondoskodással készült.  A mesénk főhősnője már a következő nagy projektjén dolgozik, mellyel még több mosolyt csal majd az arcotokra! Ne feledd, hogy az Élet egy mese, rajtad múlik hogyan alakítod a saját történeted.”

Igen... a mese végére valószínűleg kitaláltad, hogy rólam és az Eszes Neszesszerről van szó! 🙂

Az évek alatt sminkesként azt tapasztaltam, hogy sok vendégem el van veszve a rengeteg márka, szín, típus között, hogy feleslegesen költenek el hónapról-hónapra több, és több pénzt sminkekre. Ezért megalkottam az Eszes Neszesszer könyvemet, mely röviden egy sminkvásárlási útmutató. 

Viszont sokkal több ennél... segít meghatározni, hogy milyen a bőrtípusod, hogyan találd meg a színeket, amelyek jól állnak neked, és nem utolsó sorban hol érdemes vásárolni, és milyen összegért.

Rendeld meg most az Eszes Neszesszer Sminkvásárlási Útmutató könyvemet, és gyere el hozzám egy 90 perces Szín-és Sminktanácsadásra, ahol a meghatározzuk a színtípusodat (vagy más néven évszaktípusodat) és megbeszéljük, hogy számodra mik azok a színek, amikkel üde és csodás sminket készíthetsz otthon. Mindeközben elkészítek egy sminket is, figyelembe véve a szem, arc és ajakformádat. A smink készítése közben elmondom, hogy milyen termékeket használok, miket javaslok neked otthonra és mit érdemes még esetleg beszerezned.

Olvasd Szeretettel Mikor van szükség profi sminkesre? bejegyzésemet!

#zetenyimakeup #zetenyivica #eszesneszesszer #sminkvásárlás #sminkvásárlásiútmutató #sminkes

Vélemény, hozzászólás?Emlékezetes Anya-Lánya programötlet Anyák Napjára

1 év ago

[…] Emlékezetes Anya-Lánya programötlet Anyák Napjára bejegyzésem! Szeretettel ajánlom neked Igaz történet a kitartásról! blogbejegyzésemet […]

Lépj kapcsolatba velem!

Kapcsolat

Vica Zétényi Makeup

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva. | Készítette: tompatamas.com