Így készülj fel stresszmentesen az esküvői sminkedre

Az esküvő egy csodás esemény, de valljuk be viszonylag stresszes is. Általában a sminket, sminkest helyezik az utolsó sorba a Menyasszonyok, hiszen "ráér még kiválasztatni, van még idő."

Egy jó tanács: ne hagyd az utolsó pillanatra, mert lehetséges, hogy az általad kiválasztott sminkesnek nem lesz megfelelő az időpont, és hát valljuk be, hogy egy tökéletes esküvői sminkhez egy igazi profira lesz szükséged.

Frizura: Timár Edit HairStylist
Szervezés: Dreamcatcher Team
Fotó: Humans in Love

Így készülj fel stresszmentesen az esküvői sminkedre:

Böngészd át az esküvői magazinokat, Pinterestet és készíts egy mappát vagy táblát a tetszőleges sminkstílusokról, amelyek megtetszenek. Vegyél figyelembe olyan tényezőket, mint a ruhád színe, a hajstílusod és az általános megjelenésed. Így amikor még a sminkesedhez, egy szuper kiindulási ponttal kezdhettek.

Igen... fontos, hogy beszélj egy sminkessel, aki tapasztalattal rendelkezik esküvői smink terén. Kérj tanácsot, és mond el az elképzeléseidet, mutasd meg neki, hogy milyen sminkek tetszenének. Egy profi sminkes segíthet kiválasztani az arcformádnak és bőrtónusodnak megfelelő sminket. Egy profi figyel a kéréseidre, és megmondja azt is, ha szerinte például ez a színnem neked való.

Személy szerint azt gondolom, hogy az esküvői sminknek természetesnek és ön azonosnak kell lennie. Fontos, hogy olyan sminked legyen, amellyel magabiztosnak érzed magad, ugyanakkor megfelel az esküvői témának és a ruhádnak. Például ha a ruhád igazán romantikus, akkor a sminked is tükrözze ezt a romantikus stílust.

De ebben egy profi sminkes segít neked!

Ezért is fontos a próbasmink! Nagyon fontos része az esküvői sminknek. Így láthatod, hogy hogyan áll rajtad az általad, és a sminkes által kiválasztott smink. Én személy szerint "addig nem engedlek haza", amíg nem érzed azt, hogy "NA EZ AZ"!

+TIPP

Az esküvői smink mellett fontos, hogy figyelj a bőrápolásra is. Az esküvő előtt érdemes meglátogatnod a kozmetikusodat, aki összeállít neked egy jó arcápolási rutint, hogy a bőröd egészséges és ragyogó legyen az esküvő napján.

Frizura: Timár Edit HairStylist
Szervezés: Dreamcatcher Team
Fotó: Humans in Love

Ne feledd, hogy az esküvői smink nem csak a külsőd, hanem az önbizalmad és boldogságod kifejezője is. Amennyiben Budapesten, vagy vonzáskörzetében lesz az Esküvőd, és szeretnéd, hogy Én készítsem el a sminked keress bizalommal!

Olvasd szeretettel Hogyan válaszd ki a számodra tökéletes Menyasszonyi Sminket? bejegyzésemet is.

2023/06/30 - Esküvő - 0 vélemény - Esküvő / eszes neszesszer / makeup / smink / sminkes / sminktippek / Zétényi Vica

Vélemény, hozzászólás?Lépj kapcsolatba velem!

Kapcsolat

Vica Zétényi Makeup

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva. | Készítette: tompatamas.com