Karácsonyi Ajándékkártyák

Lepd meg karácsonyra szerelmedet, szerettedet, rokonodat, barátodat a következő ajándékok egyikével!

Ajándékkártya Sminktanácsadás

Meghatározzuk a vendég színtípusát, és megbeszéljük, hogy számára mik azok a színek, amikkel üde és csodás sminket készíthet otthon. Mindeközben elkészítek egy sminket is, figyelembe véve a szem, arc és ajakformádat. Ez egy nagyjából másfél órás program, ahol számos tippet, praktikát megtudhat a kedves vendég.

Az ajándékkártya ára: 12.500 Ft

EZT KÉREM

Ajándékkártya Smink Tanfolyam

A magán smink tanfolyam alkalmas a meglévő tudás fejlesztésére és az alapoktól való felépítésére is. Teljesen a vendég igényeihez és meglévő tudásához igazított tanfolyam. Ilyenkor csak vele foglalkozom és nincs meghatározott tematika, azt tanulod meg, amire tényleg szükséged van. A tanfolyam 3 óra hosszú.

Az ajándékkártya ára: 23.500 Ft

EZT KÉREM

Ajándékkártya Alkalmi Smink

Ezt a sminket leginkább bálra, buliba, partira, randira illetve egyéb jeles alkalmakra ajánlom. Az alkalmi smink hangsúlyosabb, mint a nappali smink, jól látszik félhomályban és kevés világításban is. Ezért a normál lámpafényben erősnek kell lennie. A személyiségedhez, stílusodhoz és az alkalomhoz valóban illő sminket kapsz. 

Ajándékkártya ára: 9.700 Ft

EZT KÉREM

Ajándékkártya Szempilla Lifting

Ez egy szempilla göndörítő eljárás, amikor a saját meglévő szempillák tövét emelem meg. A hatása pedig elképesztő! A saját szempillák látszanak hosszabbnak, a szemek pedig nagyobbnak. Egy lifting után a szempillák látszódni fognak teljes hosszúságukban, mert a göndörítéstől már nem szemből nézel rájuk, hanem elölről.

Az ajándékkártya ára: 7.950 Ft

EZT KÉREM

Szeretném meglepni szerettemet az egyik ajándékkártyával!

Írd meg nekem az oldal alján található formanyomtatványon, hogy melyik ajándékkártyát szeretnéd, és hogy kinek a részére, és küldöm neked a fizetési adatokat és a kártyát!