Milyen a természetes hatású smink?

Természetes hatású smink célja, hogy kiemelje az arc szépségét, miközben a lehető legtermészetesebben néz ki. Egy natúr smink elkészítésénél alapvetően a könnyű fedésre és az egyszerűbb technikákra összpontosítok, hogy a végeredmény friss, könnyed és hétköznapi legyen.

Mik az előnyei a natúr sminknek?

  1. A natúr sminkkel az a cél, hogy kiemeljük a természetes szépséget, anélkül, hogy túlzottan módosítanánk a megjelenést.
  2. Könnyen elkészíthető, és nem igényel nagy mennyiségű sminket vagy speciális technikákat.
  3. Ez az az a smink, ami mindenki számára tökéletes lehet. Nemcsak a bőr színéhez, hanem az egyéni preferenciákhoz is könnyen igazítható. Alkalmas mind a hétköznapi viseletre, mind pedig olyan alkalmakra, amikor egy kifinomultabb, elegánsabb megjelenést szeretnénk elérni.
  4. Az alapozó és korrektor célja nem az arc teljes elfedése, hanem a bőrhibák kisimítása és a bőrszín kiegyenlítése. Ez lehetővé teszi a bőrápolás fontosságának kiemelését, hiszen az egészséges, hidratált bőr az alapja minden sminknek.

Hogy készítem el profi sminkesként a saját natúr sminkemet?

Általában könnyű alapozót, korrektort vagy BB krémet használok. A szemeimre természetes árnyalatú színeket választok, figyelve arra, hogy maradjak a naturális megjelenésnél. A szempillákat enyhén szempilla spirálozom , míg az ajkaimra egyszerű ajakbalzsamot vagy természetes színű ajakrúzst használok.

A natúr sminkkel időt takaríthatsz meg a reggeli rutinban és könnyedén alkalmazható mindennapi viseletként.

Szeretnéd megtanulni, hogyan készítheted el a számodra tökéletes mindennapi sminked? Gyere el hozzám egy 3 órás Sminkeld Magad! tanfolyamra!

Amennyiben tetszett a bejegyzésem, szeretettel ajánlom Felejts el mindent, amit eddig a sminkről tudtál! bejegyzésemet is!

#zetenyimakeup #zetenyivica #sminkmester #nudesmink

2023/06/30 - Smink / Sminkeld Magad - 0 vélemény - makeup / smink / Sminkeld Magad / Zétényi Vica

Vélemény, hozzászólás?Lépj kapcsolatba velem!

Kapcsolat

Vica Zétényi Makeup

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva. | Készítette: tompatamas.com