8 sminktipp és trükk őszre

Ugyan a nyár a kedvenc évszakom, azért az ősz is kifejezetten közel áll a szívemhez.

Sminkelés szempontjából mindenképp az egyik kedvenc időszakom. Az ősz például nagyon ideális alkalom a meleg, gazdag színek és textúrák felfedezésére.

Arra gondoltam, hogy összefoglalom a kedvenc őszi smink tippjeimet, trükkjeimet.

Sminktippek és trükkök őszre:

1 Burgundi szemhéj

Az őszi smink gyakran tartalmaz mélyvörös vagy bogyószínű szemhéjfestéket. Használj a színtípusodhoz leginkább passzoló árnyalatot a szemhéjad mozgó részén.

2 Aranyló szemek

Tudtad, hogy a 2023-as őszi sminktrendek egyik legfelkapottabb színe, az arany? Mondjuk teljesen megértem, mert az arany szemhéjfestékek ragyogóak őszi sminkhez, én is imádom. Használd a szemhéjadon vagy a belső szemzugodban, hogy megadja az őszi melegséget.

3 Sötétbarna szemceruza

Tavasz típusoknak kifejezetten ajánlom a barna szemceruzát a fekete helyett. Egy sötétbarna szemceruza segít kiemelni a szemedet és meleg színű hangsúlyt ad neki. Használd a felső és alsó pillatövekbe is, ha szemformád engedi.

4 Pirosító és bronzer

Akár csak az orcákra vagy egészen az arccsonig és a halántékon használva: a pirosítóval ősszel és télen bátran lehet kísérletezni.  Tavasz és ősz típusok nyugodtan választhatnak terrakotta vagy narancs pírt és bronzosítót egyaránt. Hideg színtípusoknak a barackos pírt és a hidegbarna bronzereket ajánlom.

5 Mélybordó rúzs

A bordó, mélyvörös vagy bogyószínű rúzsok őszi klasszikusok, sőt... örök klasszikusok! Itt is fontos megjegyeznem, hogy amennyiben tudod pontosan milyen színtípus vagy, úgy sokkal könnyebben fogsz tudni árnyalatot választani magadnak.

6 Szempilla

A hosszú és dús szempillák fontosak, mivel segítenek kiemelni a szemed szépségét. Persze nem kell túlzásba esni! Az Eszes Neszesszerben megtalálod, mi alapján érdemes spirált választanod.
https://konyv.zetenyimakeup.hu/

7 Fixálás

Az őszi időjárás néha nedves és szeles lehet, ami befolyásolhatja a sminked tartósságát. Nekem rendszeresen könnyezik a szemem erős szélben. Használj púdert vagy szórófejes sminkfixálót a sminked rögzítéséhez.

8 Szemöldök kiemelése

A szemöldökök kiemelése az arc keretezésében segít. Használj szemöldökceruzát vagy szemöldökporokat, hogy tökéletes formát és színt érj el.

Amennyiben szeretnéd megismerni a szineidet, megtudni, hogy pontosan milyen termékeket érdemes használnod, akkor szeretettel várlak a 90 perces Szín-és Sminktanácsadásomon.

Ha tetszett a Sminktippek és trükkök őszre blogbejegyzésem, szeretettel ajánlom Szín- és Sminktanácsadás - 90 perc Ami Rólad Szól bejegyzésemet is.

Vélemény, hozzászólás?Lépj kapcsolatba velem!

Kapcsolat

Vica Zétényi Makeup

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva. | Készítette: tompatamas.com