Szalon Etikett

Kérlek, az időpontodra pontosan vagy pár perccel korábban érkezz, mert csúszás esetén nem vehetem el az időt a következő vendégtől. Ha mégis késel írj egy SMS-t vagy hívj fel! 10 perc vagy annál nagyobb késésnél feltétlenül hívj fel, mert lehet már nem tudom elvégezni a szolgáltatást és új időpontot kell néznünk.

Ha nem tudsz megjelenni a lefoglalt időpontban, azt jelezd nekem legkésőbb 24 órával korábban. 24 órán belül a módosításnál, lemondásnál a következő időpontot akkor tudjuk beírni, ha a módosított, lemondott szolgáltatás díját kifizetted. Persze én is tudom, hogy vannak váratlan és megoldhatatlan helyzetek, ezt azért figyelembe szoktam venni.

Ha nem jössz el és nem is szólsz, akkor többet sajnos nem tudok számodra időpontot adni.

Ha beteg vagy, inkább pihend ki magad és keressünk újabb időpontot. Sajnos engem nincs, aki helyettesítsen, ha betegség miatt kiesek a munkából és nem szeretném cserbenhagyni a többi vendéget.

Ha most jössz hozzám először és 10.000 Ft fölötti értékben választottál szolgáltatást, akkor az időpontodat a szolgáltatási díj felének megfizetésével tudod véglegesíteni (utalással vagy készpénzben).

Szempilla építésre kérlek smink nélkül érkezz és készülj fel, hogy akár több órát is feküdnöd kell. Pillázás közben sajnos nem tudunk beszélgetni, mert elmozdul az alátét és akadályozza a munkát, valamint én is lassabban haladok. Utána, ha marad idő vagy még előtte szívesen dumcsizok.

A szolgáltatás díját készpénzben tudod kifizetni a helyszínen, ezért légy szíves készülj pontos összeggel, mert nagy címletből nem mindig tudok visszaadni.

Pin It on Pinterest