Idén is eljött a nap, amikor megünnepeljük az Új év kezdetét és hangoskodással megpróbáljuk elűzni a rosszat. Ilyenkor még utoljára ünnepi díszbe öltözünk és irány egy buli. Ha nem csak a ruháddal, hanem a sminkeddel is szeretnéd magadra felhívni a figyelmet, akkor ez a smink tuti tipp.
A leírás végén képekkel, retus nélkül, hogy a lehető legjobb segítség legyen.

A szokásos módon készítsd elő a szemhéjadat és a szemkörnyékét. Én krémes korrektorral szoktam a porok alá dolgozni a megfelelő tapadásért.

A korrektort követően a mélyítővonalat fekete ceruzával rajzold meg és egy satírecsettel vagy fültisztító pálcikával satírozd el a vonalat, alakítsd ki a mélyítővonalat.

A mozgó részre vigyél fel egy natúr matt színt vagy valami világos szatén, esetleg gyöngyház fényt. Highlighter is tökéletes a célra.

A mélyítővonalon a satírozott részt emeld ki sötétbarna szemhélypúderrel. Én a Bellapierre csillámos sötétbarna pigmentjét használtam.

Ugyan az a szín kerül az alsó szempillatőbe is.

Készítsd el a tusvonalat és ha szükségét érzed, satírozz még egy réteg barna pigmentet a mélyítővonalba. Figyelj a szemöldök felé a szép satírra, hogy ne maradjon csíkos a sminked.

És most jön a lényeg 🙂

Az alsó pillatőbe válassz valamilyen apróbb szemű csillámport, amit egyszerűen szempillaragasztóval tudsz rögzíteni. Fültisztító pálcikával kenj egy vékony réteg ragasztót az alsó szemhéjadra, vigyázva, nehogy a szemedbe kerüljön a ragasztó. Erre óvatosan nyomkodd rá egy lapos ecsettel a csillámokat.
Végül jöhet a szempillaspirál, a bevállalósabbaknak a műszempilla és kész is a csillogó Szilveszteri partismink.

Ha ez a smink nem elég csillogó az egyéniségedhez, akkor a csillámokat felviheted a mozgó részre is, így még hangsúlyosabb lesz majd a csillogás.
A szemed színéhez választhatsz színezett csillámporokat: kéket, lilát, zöldet, aranyat; füstös sminkhez feketét is.

szilveszteri smink
szilveszteri smink 2
szilveszteri smink 3
szilveszteri smink 4
szilveszteri smink 5
szilveszteri smink 6