Idén télen visszatérnek tinikorunk kedvencei, a csillámok és a strasszok.
Egy a lényeg, hogy csillogjon.

Most mindent szabad, ami fényes, csillog, ami arany vagy ezüst.
Nappali sminknél válassz valamilyen szatén- vagy selyemfényű szemhéjpúdert vagy pedig highlightert az arccsont tetejére és a szemöldök kiemelésére. A nappali sminkeknél az erős csillogással csak óvatosan, mert visszás hatást kelthet a suliban vagy az irodában, ha túlzásba esel és közönséges hatást kelt a sztáros pompa helyett.

Estére már más a helyzet, előkerülhetnek a glitterek és a metálporok is. A csillámokat, főleg ha nagy szemcseméretű, akkor erre való ragasztóval vidd fel a szemhéjpúder tetejére, így biztos egész éjjel tartani fog.
Ha a szemhéjad csillog, válassz matt rúzst, és a kontraszttal ki tudod emelni a szemeden a fényeket.

Ha jobban szereted az ajkaidat hangsúlyozni, akkor most van itt az ideje a szájfényeknek és a metál rúzsoknak. A tartós megoldáshoz rúzsra lesz szükséged, a szájfények gyorsan lekopnak, viszont megvan az az előnyük, hogy szinte bármilyen csillámmal ki tudod keverni és felvinni a szádra.
A csillogó szemek és ajkak mellett az eddigi sikere megtörik a kontúrozásnak és az első hó lemossa az egyforma Kardashian arcokat a színről. Persze lehet az arcot formázni, csak most már sokkal visszafogottabban, a bőrödtől legfeljebb 1 vagy 2 árnyalattal eltérő árnyalatokkal.