Tudod, hogy pontosan milyen évszaktípus vagy?

Ez az a kérdés, melyre gyorsan is lehet adni egy választ, hiszen rád nézek, és megmondom, hogy melyik évszaktípus vagy, de ennél jóval részletesebb képet kaphatsz az Eszes Neszesszer könyv által!

Hiszen a könyvben több oldalon át olvashatsz részletesen arról, hogy mik is a te színeid!

Jöhet egy kis háttérsztori? 🙂

Egy fotózáson jártam, ahol egy csoda szép 2 gyermekes Édesanyát volt szerencsém sminkelni... Külön kérése volt, hogy a sminkben ne tininek tűnjön, hanem Nőnek szeretné érezni magát! Első dolgom volt, hogy lecseréltettem vele a felsőjét világos bézsről feketére, mert a színtípusának ez állt jól. Utána már könnyű dolgom volt a sminkkel. A barátnője, aki elkísérte lenyúlta az almazöld blézerét, mert neki viszont jól állt.

Ezt a kis sztorit azért osztottam meg veled, hogy lásd alapvetően nem mindenkinek állnak jól ugyanazok a színek! 🙂

Amennyiben szeretnél, gyere el hozzám egy Szín-és Sminktanácsadásra, ahol 90 percen át megbeszéljük a felmerülő kérdéseidet, és még egy csodás sminket is készítek neked!

Neked való a sminktanácsadás

  • Ha szoktál sminkelni, de már unod, hogy minden nap ugyanolyan sminket készítesz.
  • Ha kipróbálnál egy új sminket, ha kíváncsi vagy az új trendekre.
  • Valami nem az igazi a magadnak készített sminkkel és tanácsot kérnél. Nem tudod mit vegyél az üzletben, és nem szeretnél feleslegesen költeni.
  • Ha mindent megveszel a dekor pultból és utána megy a kukába, mert nem használod - sokat spórolhatsz, ha tudod mit vegyél.
  • Miközben elkészítek számodra egy nappali vagy alkalmi sminket átbeszéljük, hogy milyen színeket érdemes használnod vagy éppen elkerülnöd. Mit és hogyan emelj ki az arcodon.

#zetenyimakeup #zetenyivica #eszesneszesszer #smink #sminkes #színtanácsadás #sminktanácsadás

Vélemény, hozzászólás?Lépj kapcsolatba velem!

Kapcsolat

Vica Zétényi Makeup

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva. | Készítette: tompatamas.com