Vica Zétényi Makeup

Vica Zétényi
Miért hozzám gyere, ha sminkről van szó?

Ez itt nem egy tipikus bemutatkozó rész lesz, de nyugalom, nem is a Háború és béke. Megpróbálom egy szabadabb verzióban előadni, ami talán jobban tükrözi a személyiségemet és nem is lesz túl unalmas. Remélem sikerül! Azt szeretném, hogy picit jobban megismerj, és ne csak a munkáimat, hanem engem, Vicát. Szeretném, hogy amikor a végére érsz, picit közelebb érezz majd magadhoz, szívesen ülj be a kezeim közé és bízz bennem, hogy a legjobb formádat hozom ki belőled.

Írhatnék arról, mint a legtöbb bemutatkozó oldalon, hogy milyen fantasztikus sulikba jártam, és mennyire csúcsszuper anyagokkal, hipermodern technikákkal és profi szinten dolgozom.

Egyébként tényleg nagyon profi mestereim voltak és vannak, akiktől a mai napig tudok tanulni, követem a trendeket, nem dolgozom akármilyen termékkel és mostanra van már nagyjából 10 év rutinom is, amivel elég gyorsan tudok reagálni a legérdekesebb kérésekre is. Tehát írhatnék ezekről és a sok bemutatkozó oldalhoz hasonló töltelék blablát, de nem fogok.

Nézd meg a munkáimat!

Arra kérlek, hogy ha a munkáimra vagy kíváncsi, arra ahogyan sminkelek, akkor nézd meg a Vica Zétényi galériát az eddigi munkáimból vagy simán csak jelentkezz be egy sminkre és próbáld ki. Úgy is az a legbiztosabb módszer. Puding próbája az evés.

Instagram

A sminkelés igazi szerelem szakma számomra, amit imádok csinálni. Ez az, ami miatt szívesen kelek fel reggel és jókedvűen indulok el a “munkába”. Azért írom idézőjelesen, mert nem is igazán munkaként tekintek rá, sokkal inkább hivatás vagy hobbi.

Én is olyan családból származom, ahol az volt az alapelv, hogy “Legyen egy biztos állásod”, mert az biztos... Szép, nem? Viszont a jófej szüleim felismerték, hogy nekem ez hosszú távon nem lesz rendben, és bátorítottak arra, hogy találjam meg a saját utamat. Akkor sem akadtak ki túlzottan (csak egészen icikepicikét), amikor abbahagytam a fősulit, és belekezdtem az első vállalkozásomba, pénzügyi tanácsadóként. Persze akkor még nem jött össze a dolog, úgyhogy mentem én is alkalmazottnak nyolctól négyig. Az álmaimat viszont nem adtam fe, és már akkor tudtam, hogy az irodában lenni egész héten hosszú távon nem lesz rendben. Az évek alatt több mindent kipróbáltam, a beszerzéstől az MLM-ig. Aztán 2009 környékén megtalált a sminkelés, és rögtön tudtam, hogy EZ AZ! Megtaláltam! Már csak ki kellett találni, hogy fogok ebből pénzt keresni.

Vica Zétényi
Vica Zétényi

Szóval jöttek a sminksulik, a rengeteg gyakorlás, a kapcsolatépítés, a referencia munkák, és az évekkel megjött a tapasztalat, a kapcsolatok, a referenciák és a folyamatos fejlődés. Mindez persze az állásom mellett. Illetve állásaim, mert alkalmazottként előfordult, hogy meguntam egy-egy munkakört és munkát váltottam vagy áthelyeztek más pozícióba. Ami viszont mindig ott volt, az a sminkelés. És persze eljött az az idő is, amikor döntenem kellett: maradok a biztos állásban és mellette sminkelek vagy jön a mély víz. Nem mondom, hogy könnyű döntés volt. Hiszen azt hoztam otthonról, hogy jobb a biztonság és vállalkozni veszélyes; és még emlékeztem rá, hogy milyen volt bebukni egy vállalkozást… Szóval volt pro és kontra, viszont a családom most is támogatott, és biztosítottak róla, bárhogy lesz, ők szeretnek. Szóval meghoztam a döntést, és felmondtam a munkahelyemen. Fantasztikus életem van azóta, imádom minden napomat! Na jó, majdnem mindet – van azért itt is hogy hulla vagy nap végére. De ezekért a rövidke időkért kárpótol az összes többi!

Ismered azt, amikor jókedvűen kelsz fel reggel munka előtt? Vagy tudod, hogy még van 10 perced lustizni, de közben jött egy email és inkább azt válaszolod meg, mert buzog benned a tettvágy? Na valahogy így telnek a napjaim. A Férjem is megszokta már, hogy nyaralni vagy kirándulni is határidő naplóval megyünk, mert természetesen akkor sem áll meg az élet, ha nyaralok.

Szóval számomra ez a nagybetűs Élet, amit imádok és amiről sosem gondoltam volna, hogy ilyen fantasztikus lehet. Ezt az élményt próbálom minden sminkemmel éreztetni vagy minden oktatáson átadni. Mert rendkívül hálás vagyok, hogy azzal foglalkozhatok, amit szeretek, és ami örömmel tölt el.

Ha idáig eljutottál, az azt jelenti, hogy tényleg szeretnél megismerni, és ezt köszönöm! Sok követőmmel volt már alkalmam személyesen találkozni. Ha veled még nem, remélem nemsokára találkozunk egy smink készítése vagy oktatás közben. Addig is a legjobbakat kívánom Neked és hogy a következő legyen életed legfantasztikusabb éve!

Vica Zétényi

Vica Zétényi