Sminktanácsadás,

Sminkeld Magad Tanfolyamok

Hosszas reggeli készülődés és elrontott sminkek… Ismerős helyzet?
Vagy már inkább hozzá sem kezdesz a sminkelésnek?

 

Van megoldás!

 

Válaszd ki a számodra tökéletes szolgáltatást!

Sminkeld Magad Tanfolyam

Szeretnéd megtanulni vagy újra tanulni önmagad sminkelni, akár egy profi?

Szín- és Sminktanácsadás

Ha már rendelkezel gyakorlattal és csak tippekre van szükséged.

Sminkeld Magad Tanfolyamok

Miért jó neked a smink tanfolyam?

 • Megtanulod elkészíteni az arcodhoz, szemformádhoz és nem utolsó sorban, a színtípusodnak megfelelő sminket úgy, mint egy profi. Ne izgulj, ha még csak egy szempillaspirál volt a kezedben, teljesen az alapoktól kezdhetünk.

 • Az üzletekben már magabiztosan tudsz vásárolni, tudni fogod melyik színeket vedd meg vagy került el. Ismerni fogod azokat a márkákat, amiket te is be tudsz szerezni. Kiismered magad a termékek között és célirányosan tudsz vásárolni. Megkímélheted magad egy csomó feleslegesen elköltött és sosem használt terméktől.

 • A tanfolyam végére magabiztos tudásod lesz arról, hogyan állj neki egy sminket elkészíteni, mikre van hozzá szükséged és milyen lépésekből áll a smink elkészítése.

 • A haladó tanfolyamon speciális technikákat sajátíthattok el, mint a kontúrozás, krémes anyagok és bázisok használata, füstös szem vagy tusvonal.

 • Minden lépést megmutatok és fázisonként haladunk, hogy a lehető legkönnyebben tanuld meg elkészíteni a sminkjeiteket.

 • A tanfolyamon minden szükséges eszközt és anyagot biztosítok, de hozhatod a saját neszesszered is, hogy átnézzük.

 • +1 ok, amiért gyere el: egy bevásárló listát is összeállítunk neked, ahogy haladunk a tanfolyamon.

A tanfolyamon egy alkalom maximum 3 órás. Több alkalommal is jöhetsz, ha többféle technikát vagy stabilabb tudást szeretnél. Ha egyszerre legalább 2 alkalmat vásárolsz, még kedvezményt is kapsz.

 

Ha érdekel az államilag elfogadott sminkes képzés, nézd meg a Kreatív Sminkműhely oldalt.

Magán oktatás

A magán smink tanfolyam alkalmas a meglévő tudásod fejlesztésére és az alapoktól való felépítésére is.

Teljesen az igényeidhez és meglévő sminktudásodhoz igazított Sminkeld Magad tanfolyam.

Ilyenkor csak veled foglalkozom és nincs meghatározott tematika, azt tanulod meg, amire tényleg szükséged van, amiben fejlődni szeretnél.

Csoportos óra*

Kiváló alkalom 2-3 fős csajos programnak, amikor együtt tudjátok elsajátítani a sminkelés alapjait.

Meghatározott tematika szerint haladunk, végig vesszük a nappali smink összes lépését és megtanuljátok hogyan lehet belőle könnyen alkalmi sminket készíteni.

*FIGYELEM! A Covid-19 vírus terjedésének megelőzése érdekében csoportos oktatásra csak baráti társaságok vagy családtagok tudnak foglalni együttesen.

Szín- és Sminktanácsadás

Meghatározzuk a színtípusodat (vagy más néven évszaktípusodat) és megbeszéljük, hogy számodra mik azok a színek, amikkel üde és csodás sminket készíthetsz otthon. Mindeközben elkészítek egy sminket is, figyelembe véve a szem, arc és ajakformádat. A smink készítése közben elmondom, hogy milyen termékeket használok, miket javaslok neked otthonra és mit érdemes még esetleg beszerezned. Ez egy nagyjából másfél órás program, ahol számos tippet, praktikát megtudhatsz. Jó alkalom, hogy bármilyen kérdésedet feltedd a sminkelésről, amire eddig nem kaptál választ.

Neked való a sminktanácsadás

 • Ha szoktál sminkelni, de már unod, hogy minden nap ugyanolyan sminket készítesz.

 • Ha kipróbálnál egy új sminket, ha kíváncsi vagy az új trendekre.

 • Valami nem az igazi a magadnak készített sminkkel és tanácsot kérnél. Nem tudod mit vegyél az üzletben, és nem szeretnél feleslegesen költeni.

 • Ha mindent megveszel a dekor pultból és utána megy a kukába, mert nem használod - sokat spórolhatsz, ha tudod mit vegyél.

 • Miközben elkészítek számodra egy nappali vagy alkalmi sminket átbeszéljük, hogy milyen színeket érdemes használnod vagy éppen elkerülnöd. Mit és hogyan emelj ki az arcodon.

smink tanfolyam

Nézd meg a többi szolgáltatásaimat!

Ismerkedj meg az egyéb smink és szempilla szolgáltatásaimmal, hogy ki tud választani a számodra legmegfelelőbbet vagy legszükségesebbet.