Blog

26421351-4932-2b41-0134-602dff829fea

Sminkecset tisztítása: ahogy a profik csinálják

A sminkecsetek és a sminktermékek csak úgy vonzzák a baktériumokat és az egyéb szennyeződéseket, ezért rendszeresen és alaposan ki kell őket tisztítani és fertőtleníteni. Erre mutatok néhány praktikát. Kétféle lehetőséget fogok bemutatni:

Miért fontos az Esküvői smink?

Miért fontos a Menyasszonyi smink?

Az esküvődre készülő sminknek többet kell majd kibírnia, mint egy "munkába gyorsan feldobott" vagy egy vacsorához készített alkalmi változatnak.

A nagy Micellás víz kisokos

A nagy Micellás víz kisokos

Teljesen lényegtelen, hogy milyen hosszú volt a napunk, sose feledkezzünk meg sminkünk eltávolításáról. Amivel ráadásul seperc alatt végezhetünk, ha megfelelő termékeket használunk hozzá, vagyis micellákat tartalmazó készítményeket.

Felejts el mindent, amit eddig a sminkről tudtál!

Az Eszes Neszesszer egy útmutató, ami segít, hogy csodásan nézz ki, ÉS még spórolj is a sminkelésen! A könyv elolvasása után könnyedén választod ki azokat a termékeket, amik jól állnak, egészségesek, és könnyű velük dolgozni. Nem fogsz többé elcsábulni a legújabb, ám számodra teljességgel használhatatlan portékák láttán.

arcapolas_zetenyivica_blog

Mire figyelj az arcápolás közben?

Egy jól felépített arcápolási rutinnal tökéletesen megőrizheted a bőröd egészséges szépségét.

Összeszedtem néhány olyan tippet, hogy hogyan is tudod kialakítani a legjobban a saját arcápolási rutinodat. Arcápolási tippek kezdőknek


Hogyan tárold jól a sminkjeidet? - Vica Zétényi

1 év ago

[…] Blog […]

Lépj kapcsolatba velem!

Kapcsolat

Vica Zétényi Makeup

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva. | Készítette: tompatamas.com