Szalon etikett

Köszönöm, hogy nálam foglaltál időpontot! Ígérem mindent megteszek annak érdekében, hogy maximálisan elégedett legyél a végeredménnyel. Kérlek a jó kapcsolat fenntartásáért, Te figyelj az alábbi szalon etikett pontokra:

 

  • Kérlek, az időpontodra pontosan vagy pár perccel korábban érkezz, mert csúszás esetén nem vehetem el az időt a következő vendégtől. Ha mégis késel írj egy SMS-t vagy hívj fel! 10 perc vagy annál nagyobb késésnél feltétlenül hívj, mert lehet már nem tudom elvégezni a szolgáltatást és új időpontot kell néznünk.

 

  • Ha nem tudsz megjelenni a lefoglalt időpontban, azt jelezd nekem legkésőbb egy munkanappal (ha nem a szalonba kértél, hanem mondjuk egy fotóstúdióba, akkor két munkanappal) korábban. Ezen időponton belüli módosításnál, lemondásnál a következő időpontot akkor tudom Neked beírni, ha a módosított, lemondott szolgáltatás díját kifizetted. Persze én is tudom, hogy vannak váratlan és megoldhatatlan helyzetek, ezt azért figyelembe szoktam venni.

 

  • Ha nem jössz el és nem is szólsz, akkor többet sajnos nem tudok számodra időpontot adni.

 

  • Ha beteg vagy, inkább pihend ki magad és keressünk újabb időpontot. Sajnos engem nincs, aki helyettesítsen, ha betegség miatt kiesek a munkából, és nem szeretném cserbenhagyni a többi vendéget.
szalon etikett
  • Ha most jössz hozzám először, és 10.000 Ft fölötti értékben választottál szolgáltatást, akkor az időpontodat a szolgáltatási díj felének megfizetésével tudod véglegesíteni (ezt megteheted utalással vagy készpénzben).

 

  • A választott szolgáltatásra lehetőleg smink nélkül érkezz. Szálas szempilla építésnél készülj fel, hogy több órát is feküdnöd kell. Pillázás közben sajnos nem tudunk beszélgetni, mert elmozdul az alátét és akadályozza a munkát, valamint én is lassabban haladok. Utána, ha marad idő vagy még előtte szívesen dumcsizok.

 

  • A szolgáltatás díját azonnali utalással (mobilos banki aplikációddal) vagy készpénzben tudod kifizetni a helyszínen. Ha készpénzzel szeretnél fizetni, légy szíves készülj pontos összeggel, mert nagy címletből nem mindig tudok visszaadni.

 

A szolgáltatás díjáról alapesetben nyugtát adok. Ha elszámolnád és számlára van szükséged, jelezd fizetésnél.

 

A Best Beauty szépségszalonnak - vagy ha más helyszínen találkozunk, akkor a helyszínnek - lehetnek saját házirendjei, amik a fentieket nem befolyásolják.

 

Sződy-Zétényi Vica

szalon etikett

Nézd meg a szolgáltatásaimat!

Ismerkedj meg a smink és szempilla szolgáltatásaimmal, hogy ki tud választani a számodra legmegfelelőbbet vagy legszükségesebbet.