Miért profi sminkes készítse a sminked a boudoir fotózásodra?

Először is! Mi az a boudoir fotózás?

A boudoir fotó egy olyan stílusú fénykép, amelyben a modell intimebb vagy érzéki oldalát ábrázolják. A boudoir szó eredetileg egy francia stílusú hálószobát jelent, és a boudoir fotózás során a modell gyakran egy ilyen környezetben, például egy hálószobában vagy privát helyiségben pózol.

A boudoir fotók célja általában az, hogy a modell nőiességét, önbizalmát és szépségét hangsúlyozzák. Ez azért fontos, mert a fotók gyakran készülnek a modell számára önbizalom turbóként, vagy esetleg ajándékként a szívük választottjának. Ezeken a fotózásokon a smink nagyon fontos szerepet játszik, mivel segít kiemelni a modell szépségét, önbizalmát és vonzó vonásait.

Ha igazán profi és kedves boudoir fotóst kellene ajánlanom, akkor egyértelműen Hedzsi's Photography lenne az, akit mondanék.

Miért profi sminkes készítse a sminked a boudoir fotózásodra?

A boudoir fotózásokon én szeretek erősebb, látványosabb sminkeket készíteni a modelljeimnek, persze ha nyitottak, és nem idegen számukra az extrább megjelenés. Amennyiben úgy érzed, hogy nem szeretnél extravagáns sminket, nem fogok semmit rád erőltetni! A lényeg, hogy jól érezd magad!

"A profi módon elkészített smink és haj elmondhatatlanul sokat szokott dobni a képeken. Egy profi sminkes jobban tudja, hogy egy fotózásra milyen sminket érdemes készíteni, ami kellően látszódni fog, és tartós is. A boudoir pózok sokszor nem kevés izommunkát igényelnek. Egészen le is tud izzadni az ember ezért rendkívül fontos, hogy a smink a lehető legtartósabb legyen. A fotókon sokkal kevésbé látszik erősnek a smink, mint élőben, ezért mindig érdemes a szokásosnál kicsit erősebb sminket kérni. Ha már fizetünk a profi sminkért, nem árt ha látszódik is a fotókon."  Hedzsi

Az általunk ajánlott fodrász Móni, akivel helyszínen is el tudjuk készíteni a sminked és a frizurád, így nem kell a fotózás előtt még ide-oda rohangálnod.  Így kényelmesen élvezheted a szépülést.   

Amennyiben tetszett a bejegyzésem, szeretettel ajánlom A rúzson túl – kontúrceruza és egyéb praktikák bejegyzésemet is!

#zetenyimakeup #zetenyimakeup #sminkmester #boudoir #boudoirfotózás


2023/06/27 - Smink - 0 vélemény - Boudoir / fotózás / makeup / smink / sminkes / sminktippek / Zétényi Vica

Vélemény, hozzászólás?Lépj kapcsolatba velem!

Kapcsolat

Vica Zétényi Makeup

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva. | Készítette: tompatamas.com