Szín-és Sminktanácsadás meglepetéssel

Mindig melegséget érzek a szívemben, amikor a tanácsadásaimról írok. Legyen szó Szín-és Sminktanácsadásról, avagy az egyéni vagy csoportos (max 2-3 fő) Sminkeld Magad! tanfolyamaimról.

A munkám egyik kedvenc része, amikor eljöttök hozzám a Best Beauty Szépségszalonba, és olyan dolgot taníthatok nektek, amivel megkönnyítitek a mindennapjaitokat és a sminkelési rutinotokat.

Ez az érzés engem nagyon nagy örömmel tölt el, hiszen csodás élmény mellett, tudást is átadhatok nektek.

Nem mellesleg mindig csuda jól érezzük magunkat, sokat nevetünk és beszélgetünk.

Fotó: https://hedzsisphotography.hu/

Egy picit beszéljünk a Szín-és Sminktanácsadásról.

Azt gondolom, hogy a Nők többségét foglalkoztatja a divat és saját stílusának megtalálása. Ezért is fontos, hogy tisztában legyünk vele pontosan milyen színtípusok vagyunk!

Mi a cél?

A szín- és sminktanácsadás során elsődleges cél az, hogy megmutassan azokat a sminkelési technikákat és termékeket, amelyek kiemelik az arcod szépségét, és hangsúlyozzák a pozitív vonásokat.

Mi a legfontosabb?

Fontos számomra, hogy a tanácsadás során figyelembe véve az arcod formáját, a bőrtónusodat, a szem- és hajszínedet, valamint az egyéni stílusodat és preferenciáidat, mutassam meg a számodra tökéletes sminket.

A színtípus meghatározás igen összetett és komplex, ezért is várlak szeretettel a 90 perces Szín-és Smink tanácsadáson, ahol megbeszéljük, hogy pontosan milyen színárnyalatok illenek hozzád a leginkább, illetve elkészítek neked egy csodás sminket is.

Tudtad, hogy minden tanácsadás mellé meglepetés Eszes Neszesszer Sminkvásárlási Útmutató könyvet adok?

A könyvvel a tanácsadás után könnyedén összeállíthatod a számodra tökéletes neszesszert, anélkül, hogy felesleges +10.000 forintokat áldoznál olyan sminktermékekre, kiegészítőkre, amik nem illenek hozzád, vagy soha nem fogod használni.

A könyv "megvéd" téged, és a pénztárcádat is az impulzus vásárlástól.

Alig várom, hogy találkozzunk!

Amennyiben bármilyen kérdés merült fel benned keress bizalommal!

Telefonszám:+36 70 940 4806

Email: smink@zetenyimakeup.hu

Tetszett a Szín-és Sminktanácsadás meglepetéssel című blogbejegyzésem? Szeretettel ajánlom neked Felejts el mindent, amit eddig a sminkről tudtál! bejegyzésemet is, ahol minden fontos információt eltudsz olvasni az Eszes Neszesszer Sminkvásárlási Útmutató könyvről.

Vélemény, hozzászólás?Lépj kapcsolatba velem!

Kapcsolat

Vica Zétényi Makeup

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva. | Készítette: tompatamas.com