Miért fontos a Menyasszonyi smink?

Sokszor kapom a kérdést, hogy "Miért fontos a Menyasszonyi smink? Miért ne csináljam meg én meg magamnak gyorsan?"

Az esküvődre készülő sminknek többet kell majd kibírnia, mint egy "munkába gyorsan feldobott" vagy egy vacsorához készített alkalmi változatnak.

Örömkönnyek, gratulációk, csókok… Ezenfelül rengeteg fotó fog készülni rólatok! Ehhez több rétegben viszek fel tartós anyagokat a smink készítése során, az elkészítés is körültekintőbb, lassabb.

Miért fontos az Esküvői smink?
Miért fontos az Esküvői smink?

Nem szabad az esküvői sminket félvállról venni! Érdemes profira bízni, hisz ha nem úgy fog állni, vagy elkenődik, kár kockáztatnod Életed egyik legszebb Napján!

Mindemellett, a csoda szép ruhákhoz hasonlóan a sminkben is vannak trendek, amelyekre érdemes ügyelni, majd ezeket tudni kell technikailag az arcodhoz- és szemformádhoz igazítani.

Amennyiben Budapesten, vagy vonzáskörzetében lesz az Esküvőtök, és szeretnéd, hogy Én készítsem el a Menyasszonyi sminkedet és akár a koszorúslányok, illetve az Örömanya sminkjét is vedd fel velem a kapcsolatot.

Miért válassz engem a Menyasszonyi sminked elkészítéséhez?

Elsődleges feladatom, hogy a Nagy napon gyönyörűen nézz ki és jól érezd magad. Elképesztő fontos számomra, hogy valóban ön azonos legyen a sminked, őszintén szeresd!

Az Esküvő előtt, van egy próbasmink, ahol az esküvő stílusát, a te személyiségedet, a színeidet és persze az inspirációdat is figyelembe véve elkészítem neked a tökéletes sminket!

Remélem tetszett "Miért fontos a Menyasszonyi smink?" bejegyzésem! Amennyiben olvasnál még esküvői sminkkel kapcsolatban szeretettel ajánlom "Mikor van szükség esküvői sminkesre?" blogbejegyzésemet!

#zetenyimakeup #zetenyivica #sminkes #esküvőismink #menyasszonysmink

Vélemény, hozzászólás?Mi mindent érdemes tudnod az Esküvői sminkről - Vica Zétényi

10 hónap ago

[…] tetszett a bejegyzésem olvasd szeretettel Miért fontos a Menyasszonyi smink? bejegyzésemet […]

Lépj kapcsolatba velem!

Kapcsolat

Vica Zétényi Makeup

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva. | Készítette: tompatamas.com