Szempilla lifting a hosszantartó pillák titka


Ívelt és látványos szempillák műszempilla, göndörítő vagy spirál nélkül? Erre képes a szempilla lifting! Alig egy órába telik ez a csoda kezelés, a hatás viszont hosszútávú.


Az eljárás során nem használok műszempillát, csak a saját természetes pillákkal dolgozok. A folyamat tulajdonképpen ugyanolyan, mint amikor hajunkat göndörítjük tartósan. A trükk két különböző szer bevetésében rejlik, amelyekkel kezelem és formázom a szempillákat.

  1. Mi történik pontosan az eljárás során?

Az egyenes vagy csak enyhén ívelt szempilla szálak megemelkednek, ezáltal hosszabbnak tűnnek. A pillákat szilikon párnákra ragasztom, és különféle anyagok segítségével göndörítem.


2. Hogyan lesz a hatás hosszútávú?


Két különböző krémet használok a formázásra. Az első lépésben a szemhéjra helyezett szilikon párnára simított pillákat egy göndörítő krémmel kezelem. A második krém egy fixáló, mely erősíti a már begöndörített pillák tartását. Az utolsó lépésben jön egy kis extra gondoskodás, a keratin krémmel, mely az ápolásról gondoskodik.


3. Hosszabb is lesz így a szempilla?
A szempillák megemelésével a tövükben görbület jön létre, ami így vizuálisan meghosszabbítja azokat. Valójában azonban a szempilla nem lesz hosszabb, csak annak tűnik.


4. Mennyire tartós a szempilla lifting?
A hatás hosszú ideig megmarad, körülbelül 4-6 héten keresztül íveltek lesznek a pilláink.


5. Kinek nem ajánlott?

Azoknak, akiknek nagyon érzékeny a szemük, valamilyen szembetegségben vagy allergiában szenvednek, nem ajánlott a szempilla lifting. A kezelés csak a természetes szempillákon alkalmazható, ezért az is fontos, hogy azok erős és jó állapotban legyenek.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet, és szeretnéd kipróbálni keress bizalommal! Olvasd el a Vörös Rúzs 50 árnyalata bejegyzésemet is!

#zetenyimakeup #zetenyivica #szempillalifting

Vélemény, hozzászólás?Lépj kapcsolatba velem!

Kapcsolat

Vica Zétényi Makeup

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva. | Készítette: tompatamas.com