Hogyan válaszd ki a számodra tökéletes Menyasszonyi Sminket?

Hogyan válaszd ki a számodra tökéletes esküvői sminket? Itt vagyok, és segítek neked!

Bizony kihívást jelenthet a tökéletes menyasszonyi smink kiválasztása, ezért is tanácsolom azt, hogy ne hagyd az utolsó pillanatra! Amennyiben Budapesten, vagy vonzáskörzetében lesz a Nagy Napotok, nagyon nagy örömmel elkészítem a sminked!

Hogyan is néz ki nálam a Menyasszonyi Smink elkészítése?

Az esküvői smink két alkalomból áll: próbasmink és maga az esküvő.

A próbasmink alatt segítek neked, hogy közösen megtaláljuk számodra a tökéletes menyasszonyi sminket! Jöhetsz ötlet nélkül, hiszen addig "nem engedlek haza", amíg nem leszel szerelmes a sminkedbe. Viszont, ha szeretnél egy picit ötletelni a próbasmink előtt akkor, számos tényezőt figyelembe vehetsz, amelyek segíthetnek megtalálni azt a stílust, amit magadénak érezhetsz:

1.Foglald össze az esküvő napját három szóban

Ha tóparti esküvőd van, akkor nem illik hozzá egy formális smink. Ehelyett egy friss és természetes megjelenést ajánlanék, amely illeszkedik a környezethez. Tehát, ha három szóval tudod jellemezni az esküvő napját, akkor a smink irányzatát is könnyedén meghatározhatod.

2.Meríts ihletet a Pinterestről

Ez egy nagyszerű módja annak, hogy leszűkítsd az esküvői megjelenésed, amely nemcsak a helyszínhez és az öltözékhez, hanem a személyiségedhez is illeszkedik. A Pinteresten rengeteg gyönyörű sminkkel találkozhatsz. Én személy szerint nagyon szeretem!

3.Vedd figyelembe esküvői ruhádat

Esküvői öltözéked befolyásolhatja esküvői sminked megjelenését. Ha nem vagy biztos abban, hogy milyen sminkstílust érdemes választanod, meríts ihletet az ruhádból.

Tipp: Ha van egy varázslatos ruhád, amely már önmagában mutatós, akkor jobb, ha egy természetesebb megjelenést választasz. Ha viszont van egy visszafogottabb ruhád, akkor választhatsz finom megjelenést, vagy valami feltűnőbbet is!

A próbasminket követően az Esküvőn elkészítem neked a legszebb sminket, amire valaha vágytál! Garantáltan öröm könny, és csók biztos lesz!

Ha még tájékozódnál picit a menyasszonyi sminkekről, olvass bele a cikkbe!

#zetenyimakeup #zetenyivica #smink #sminkes #sminkmester #esküvőismink #esküvöisminkes #sminkelj #sminkelés #wedding #weddingmakeup #sminkmester #esküvőnklesz ##esküvő2023

2023/03/10 - Esküvő - 0 vélemény - Esküvő / esküvői smink / makeup / menyasszonyi smink / próbasmink / smink / sminkes

Vélemény, hozzászólás?Lépj kapcsolatba velem!

Kapcsolat

Vica Zétényi Makeup

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva. | Készítette: tompatamas.com