Mi kell a Nőnek? Milyen ajándéknak örülne a Barátnőd/ Feleséged?

Nálunk szokás a családban, hogy Ünnepek előtt (születésnap, Karácsony) körbekérdezzük a családot, hogy ki mit szeretne kapni. Persze nem közvetlenül azt, akinek adnánk.
A Férjemet szokták megkérdezni, hogy minek örülnék én Karácsonyra. Ekkor pedig előszedi az év közben összegyűjtött ajándékötletek listáját... vagy, amit 2 héttel korábban átadtam neki 😀

Mit tehet az, aki nem készít ilyen listát év közben? Mik azok az ajándékötletek, amiknek minden Nő örülne?
Az biztos, hogy mindannyian örülünk a közös élményeknek a párunkkal vagy a barátnőinkkel.

Mik a legjobb ajándékok egy Nőnek?

1. Szervezz wellnesselést kettesben. Ez lehet egy délutáni szaunaszeánsz vagy páros masszázs is.
Ha anyagilag nagyobb a mozgástered, akkor persze mehet egy egész pihentető, kényeztető hétvége egy szállodában. Ha vannak gyerekeitek, szervezd meg, hogy ki fog rájuk vigyázni, amíg odavagytok.
Ha teheted válassz "gyerekmentes" Felnőtt szállodát, hogy tényleg ki tudjatok kapcsolódni 😉

2. Lepd meg egy közös tanfolyammal a barátnőivel. Biztos tudod mi iránt érdeklődik a Párod. Beszéld le a barátnőivel, hogy mi legyen a közös program.
Számos program közül lehet választani, a legfelkapottabbak: élményfestés, szabadulószoba, kézműves tanfolyam, borvacsora, sminktanfolyam.

3. Ha szeretitek a kultúrális programokat, akkor egy színházjegy, kiállításmegnyitó, múzeumbelépő is szuper ajándék lehet. Hamarosan nyílik az Operaház is, már lehet jegyet kapni az első előadásokra.

4. Családcentrikus Párod biztos örülne, ha idén valamikor a teljes család együtt ünnepelhetne. Szervezz meg két ünnep közé vagy januárra egy közös korcsolyázást, adventi vásározást vagy vacsorát valahol a teljes családdal.

5. Ékszer: melyikünk ne örülne egy szép ékszernek? Lehet szeretetteljes karácsonyi hagyomány, hogy minden évben új figyegőt (trendibb nevén charmot) kap a karkötőre.

Amit biztosan ne vegyél:

1. Jegygyűrű: Hacsak nem az Szerelmed álma, hogy Karácsonykor kérik meg a kezét, akkor a lánykérést tedd máskorra. Olyan mintha nem vennéd a fáradtságot foglalkozni az ajándékkal. Olyan szaga van, hogy "nincs ötletem, inkább megkérem a kezét, annak tuti örülni fog"

2. Konyhai eszközök: amennyiben nem a főzés vagy sütés szerelmese (itt és most úgy értem, hogy ha nem ez a hobbija), akkor válassz inkább a fenti listából.

3. Háztartási eszközök: lásd a 2-es pontot. Én biztos kiborulnék, ha egy hipermodern felmosószettet vagy egy új porszívót kapnék ajándékba...

4. Ránctalanító krém - ugyan ide tartoznak a fogyasztó kapszulák, italok és társaik. Remélem nem kell megmagyaráznom miért 😉

5. Váza, gyertya-, mécsestartó, stb. - Amennyiben van már előbbiekből legalább 2 a lakásban, akkor találj ki valami mást. Személytelen a 246. "nagyon hasznos" cucc, amit utána úgyis neki kell portalanítani minden héten...

Ha meglepnéd Kedvesedet egy Sminktanfolyammal (akár egyedül, akár a barátnőivel közösen) kattints ide és kérd postai vagy személyes átvétellel ajándékkártyán